Seren Serengil yaşlanmanın önüne 'sünnet derisi'yle geçecek

2016 yılında geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından 'dumping sendromu'na yakalanan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 51 yaşındaki şarkıcı & sunucu Seren Serengil estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Seren Serengil, genç kalmak için ilginç bir yönteme başvurdu ve yeni doğan erkek bebeklerin sünnet derilerini yüzüne enjekte ettirdi.

Kilo verip güzelleşmek uğruna 2016 yılında ameliyat masasına yatan ve bir deri bir kemik kalan, uzun zamandır sağlık sorunlarıyla savaşan Seren Serengil'in genç kalmak için başvurduğu yöntem 'yok artık' dedirtti. Daha önce ip askı ile kaşa akım verme, dolgu ile elmacık yükseltme, dolgu ile çene konturu keskinleştirme, dolgu ile Hollywood çenesi, dolgu ile burun ucu pıtlaması, dudak dolgusu gibi operasyonlar geçiren Seren Serengil şimdi de yaşlanmanın önüne geçmek için yüzüne sünnet derisi enjekte ettirdi.


Bir güzellik merkezine giden Seren Serengil, işlem öncesi çektiği videoda yeni doğan bebeğin sünnet derisini yüzüne enjekte ettirileceğini söyledi. Serengil “Daha ne kadar genç olacağız” diyerek şaşırttı.

ALLOBLAST TEKNİĞİ NEDİR?

Alloblast tekniği yeni doğan bebeklerden alınan sünnet derilerinden elde edilen fibroblast hücreleri laboratuvar ortamında yüksek teknoloji sayesinde çoğaltılarak kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte edilmesine dayanan allojenik bir tedavi yöntemi olarak biliniyor.

Son yıllarda popüler olan bu yöntemi ünlü isimler çok sık yaptırıyor.

Seren Serengil yaşlanmanın önüne 'sünnet derisi'yle geçecek ile ilgili etiketler Seren Serengil estetik estetik operasyon Alloblast tekniği
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.