Seren Serengil takipçisinin yaptığı 'Gülben Ergen' yorumunu savcılığa şikayet etti

Seren Serengil, sosyal medya üzerinden kendisine ‘‘Gülben tedavisi olmanı tavsiye ederim’’ şeklinde yorumda bulunan takipçisini savcılığa şikayet etti. Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki gerilim yıllardır devam ediyor.

Hakaret içerikli paylaşımları savcılığa şikayet eden Serengil, Gülben Ergen ile aralarında gerilime dair yorum yapan takipçisini savcılığa verdi.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gülben Ergen ile arasındaki gerilimle sık sık gündeme gelen Serengil kendisine sosyal medya üzerinden ‘‘Gülben tedavisi olmanı tavsiye ederim’’ diyen takipçisini savcılığa şikayet etti. Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İ.Ö., ünlü sunucuya ''Ukala bir insansın, Oğuzhan Koç ve Gülben Ergen düet yaptı diye bu kadar takıksın. Gülben tedavisi olmanı tavsiye ederim'' şeklinde hakaret içeren yorumda bulundu. Seren Serengil İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına İ.Ö. hakkında hakaret suçunda suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

 

Seren Serengil takipçisinin yaptığı 'Gülben Ergen' yorumunu savcılığa şikayet etti ile ilgili etiketler Seren Serengil Gülben Ergen Sosyal Medya soruşturma hakaret Savcılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.