Seren Serengil Şeyma Subaşı'na 'metres' dedi!

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı hakkında 'kutu' yorumlarını yapan Seren Serengil hızını alamadı.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Seren Serengil’in kendisine yönelik olarak yaptığı eleştiriye cevap veren Şeyma Subaşı, “Seren Serengil kim? Ne iş yapıyor?” diyerek cevap verdi. Subaşı’nın bu cevabına karşılık veren Serengil ise sert ifadeler kullandı.

 

Seren Serengil instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, “Açtırma kutuyu söyletme kötüyü. Artık kutu da kalmadı, ondan da oldun. Metres abla yaylan artık. Kim 500 milyar isteri zorla diyeceğim ama orada genel kültür lazım. Sende de ne geneli ne kültürü olmadığına göre oradan da ekmek çıkmaz. Dur bakalım, heh buldum! Bir kelime bir işlem. İlk soru da benden gelsin. Evli bir adamla olan, yuvasını yıkan, çocuklarını babasız bırakan kadının lugat karşılığı nedir? Bak bildiğin yerden geldi soru. Ünvanın.” ifadelerini kullanarak sert bir cevap verdi.

Seren Serengil Şeyma Subaşı'na 'metres' dedi!

Seren Serengil Şeyma Subaşı'na 'metres' dedi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Seren Serengil metres Kutu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.