Seren Serengil, Nur Yerlitaş'ı yerin dibine soktu!

Sunucu Seren Serengil, canlı yayın sırasında geçtiğimiz haftalarda şehitlere hakaret eden modacı Nur Yerlitaş'ı yerin dibine soktu.

Seren Serengil, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında şehitler için kullandığı “Şehitler mehitler aman yeter” sözleriyle büyük tepki çeken modacı Nur Yerlitaş’ın ‘Dostumu düşmanımı gördüm’ açıklamaları sonrasında canlı yayında söylemediğini bırakmadı.

"O KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR"

Nur Yerlitaş’a en sert tepki ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programı sunucusu Seren Serengil’den geldi. Serengil, canlı yayında Nur Yerlitaş için "O kimsenin dostu değildir, herkesin yüzüne gülüp arkasından konuşur. Arkadaşımın annesinin cenazesinde benim hakkımda neler konuştuğunu duydum. Çok terbiyesiz bir kadın. Hala da terbiyesizliğine devam ediyor. Şimdi herkes onun yanından kaçıyor. Kıyafetlerini giyiyorlar ama herkes saklıyor ondan giyindiğini" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, Nur Yerlitaş'ı yerin dibine soktu! ile ilgili etiketler Nur Yerlitaş Seren Serengil şehitlere hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.