Seren Serengil neden hapis yatacak?

Seren Serengil neden tutuklandı. Cuma günü cezaevinden çıkacak olan Seren Serengil'in yokluğunda programı yakın dostu Demet Akalın sunacak. Gülben Ergen ile arası hiçbir zaman barışık olmayan Seren Serengil'in tutuklanma sebebi vatanşdalarımız tarafından merak ediliyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayın sebeplerı merakla araştırılıyor. Üç gün zorlama hapis cezası yatacak olan sunucu ile ilgili detayları okuyucularımız için derledik. Her şey Kanal D’de yayımlanan “Magazin D” programında Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Programda Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verildi ve ortalık karıştı. Peki, Seren Serengil neden tutuklandı? Gülben Ergen ile arasında ne oldu? Detaylar haberimizde...

Magazin gündemine düşen son haberler adete bomba etkisi yarattı. Seren Serengil neden hapis yatacak? Seren Serengil yer aldığı günüdüz kuşağı programında Gülben Ergen ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş bu açıklamalar ikili arasında gerginliğe sebep olmuştu. 1976 yılında doğan Serengil, Yeşilçam tarihinin en önemli oyuncularından biri olan Öztürk Serengil'in kızıdır. Nevin Teoman ise annesidir. Babası ve annesi henüz 4 yaşında ayrılan sunucu annesinin yanında büyümüştür. Cuma günü cezaevinden çıkacak olan Seren Serengil'in yokluğunda programı yakın dostu Demet Akalın sunacak. Peki, Seren Serengil neden tutuklandı? Gülben Ergen ile arasında ne oldu? Detaylar haberimizde...

seren_serengil

SEREN SERENGİL SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Üç gün zorlama hapis cezası yatacak olan Seren Serengil, Instagram hesabının yönetimini ise kısa bir süreliğine sosyal medya sorumlusuna bıraktı. Hesaptan yapılan son paylaşımlardan birinde Seren Serengil’in cezaevine gireceği tarih de duyuruldu.

İşte o paylaşım...

“Duymayan Kalmasın ile ilgili de bilgilendirmede bulundu. Duymayan kalmasın yarın saat 11.00 de star tv de doğruları konuşmaya devam edecek..Seromuz yarın yayında partneri @cengizsemercio ve sizlerle vedalaştıktan sonra Bakırköy kapalı kadın cezaevine teslim olacak yanında olan tüm sevenlerine dostlarına teşekkür ederiz”

seren_serengil_paylaAAm

"AYAKLARIM ÇOK ÜŞÜDÜĞÜ İÇİN TERMAL ÇORAPLAR ALDIM"

Seren Serengil Deniz Seki'nin kendisine verdiği tavsiyeleri açıkladı. Serengil, "Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. Ayaklarım çok üşüdüğü için termal çoraplardan aldım kendime. Deniz bana gri ve yeşil renk giymemi söyledi, çünkü oradaki görevliler o renkleri giyiyormuş" dedi.

SEREN SERENGİL VE GÜLBEN ERGEN ARASINDA NE OLDU?

Her şey Kanal D’de yayımlanan “Magazin D” programında Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Programda Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verildi ve ortalık karıştı.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

06 Nisan 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seren Serengil, Yeşilçam tarihinin gelmiş geçmiş en komik karakterlerini canlandıran Öztürk Serengil'in kızıdır. Annesi Nevin Teoman ile babasının ayrılığına henüz 4 yaşındayken tanık olan Seren Serengil, annesinin yanında büyümüştür. Çocukluğu Nişantaşı'nda geçen Serengil, almış olduğu bale ve piyano dersleri ile sanat camiasına girişinin temellerini atmış oldu.

İstanbul Yıldız Koleji'nde aldığı lisans eğitimini İngiltere ve İsviçre'de tamamlayan Serengil, anneannesinin İtalyan olması sebebiyle farklı kültürlere tanıklık etmiştir. Eğitim konusunda annesi Nevin Teoaman'ın sıkı bir baskısına maruz kalan Serengil, İsviçre'nin Montrö kentinde sadece rahibelerin olduğu bir köyde eğitim almıştır. Burada sadece iki yıl dayanabilen genç kız, 16 yaşında Türkiye'de sahnelere adım atmıştır. Bu yaşta sahneye çıkması, dönemin en geç assolisti olmasına imkan tanımıştır. İbrahim Tatlıses, Emrah gibi gözde sanatçılarla sahneye çıkmış ve adından söz ettirmeye başlamıştır.

Bir süre sonra dizi sektöründe de atılımda bulunan Serengil, Emrah ile projelerde bulunmuştur. İlk dizi projesi ise 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile TRT 1 ekranlarında rol aldığı "Başka Olur Ağaların Düğünü" olmuştur.

Dizi sektöründe ismindne söz ettiren Serengil, 2000 yılında evlilik programı sunmuştur. 2012 yılında ise ayrı çiftleri barıştırmak için evlilik programı sunuculuğu yapmıştır.

İlk albüm çalışmasını ise 1991 yılında "Ayrıldık" ile yapmıştır. Bir sonraki albüm çalışması ise "Ben Adamı Ayrılırken Tanırım" olmuştur.

Serengil hayatı boyunca üç evlilik yaşamıştır. Bunlar;

2000-02: Ozan Kaçmaz
2002-05: Cengiz İmren
2006-10: Musa Aytun

Seren Serengil, 03 Ekim 2016 tarihinden bu yana Deniz Akkaya ile birlikte Star TV'de Duymayan Kalmasın programını sunmaktadır.

seren_serengil_zorlama_hapis

ZORLAMA HAPİS NEDİR?

6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunu’nun 13 maddesinde “Tedbir kararlarına aykırılık” başlığı altında düzenlenmiştir. Yasaya göre mahkeme tarafından konulan tedbir kararını ilk kez ihlal eden kişiye yine mahkeme kararıyla 3 günden 10 güne kadar hapis cezası verilir.

Kişinin tedbir kararını ihlal etme suçunu tekrarlaması halinde ise 15 günden 30 güne kadar zorlama hapsi verilir. Ancak zorlama hapsinin tamamı 6 ayı geçemez.

Zorlama hapsinin uygulanması için kararın kesinleşmesi beklenir. Karar kesinleştikten sonra hakkında zorlama hapsi verilen kişi yakalanarak cezaevine götürülür.

Bu kararın ardından Seren Serengil sosyal medyada açıklamalarda bulundu ve avukatı da açıklama yaptı. Aynı zamanda birçok ünlü arkadaşından da Seren Serengil'e destek fotoğraf paylaşımları geldi.

Seren Serengil neden hapis yatacak? ile ilgili etiketler Seren Serengil hapis neden tutuklandı zorlama hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.