Seren Serengil müjdeli haberi verdi: Ece Erken ekranlara dönüyor

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, yakın dostu Ece Erken'in sevenlerine müjdeli haberi verdi. Serengil, 25 Ocak'ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla zor günler geçiren ünlü sunucu Ece Erken'in ekranlara geri döneceğini duyurdu.

Ocak ayında 7 aylık evli olduğu 42 yaşındaki avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken zorlu süreci atlatmaya çalışıyor... Geçtiğimiz haftalarda oğlu Eymen ve annesi Nurhan Serpici ile birlikte Vadistanbul’da görüntülenen Ece Erken, kendisine yöneltilen “Yeniden ekranlara dönmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an öyle bir düşüncem yok. Dinlenmeye ihtiyacım var” yanıtını vermişti.


2 yıldır televizyon ekranlarında yer almayan ve bir süre önce yaptığı açıklamada ekranlara dönmeyeceğini ifade eden Ece Erken'den müjdeli haber geldi. 43 yaşındaki sunucu ve bir çocuk annesi Ece Erken'in yakın dostu Seren Serengil güzel haberi canlı yayında duyurdu. Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, ''Ece Erken yakında bir televizyon programında başlayacak'' dedi.


SEREN SERENGİL: ECE ERKEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Seren Serengil, Ece Erken ile ilgili Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında şu ifadeleri kullandı:

''Ece çok yakında bir televizyon programına başlayacak diye duydum. Onun bir mesleği var. Zaten küçüklüğünden beri televizyonlarda. Yaptığı bütün programlar iyi. İyi bir sunucu, iyi bir ekran yüzü Ece. Bu programda da bence çok iyiydi. O yüzden ben bir şekilde tekrardan küllerinden doğacağına eminim. Seviyorum Ece'yi. Her zaman yanındayız.''

Seren Serengil müjdeli haberi verdi: Ece Erken ekranlara dönüyor


ECE ERKEN'İN KARİYERİ

Ece Erken, Show TV'de 4 yıl boyunca yayınlanan Klip 95-96-97-98-99 programlarının sunuculuğunu yapmasıyla birlikte tanınmaya başladı.

2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 2003'te Lise Defteri adlı dizide Nil karakterini canlandırdı.

atv'de Mavi Şeker adlı programın sunuculuğunu yaptı, fakat program 2009 yılı sonunda reyting nedeniyle ekranlara veda etti.

atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yaptı. F

OX TV'de Aç Aç Kazan adlı programı sundu.

2011 yılında KanalTürk'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını, ardından Beyaz TV'de yayımlanan Tatlım Benim adlı programı sundu.

2015-2017 yılları arasında ile TRT 1'de yayımlanan İyi Fikir programının sunuculuğunu yaptı.

Beyaz TV'de hafta içi yayınlanan Söylemezsen Olmaz adlı programda 2018-2020 yılları arasında Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yaptı.

Seren Serengil müjdeli haberi verdi: Ece Erken ekranlara dönüyor ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil Söylemezsem Olmaz şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.