Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Babası kimdir?

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında, babası kim merak ediliyor. Yıllar önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile kısa sürede kilo vermiş olan ve son günlerde de aşırı kilo kaybı nedeni ile sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil kimdir, kaç yaşında ve babası kim sorularının detayları haberimizde.

Seren Serengil’in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Ünlü sunucu ve oyuncu kilo problemi nedeni ile 2016 yılında gerçekleştirdiği mide ameliyatı sonrası kilo vermeye başlamıştı. Son zamanlarda sağlığını tehdit edecek şekilde zayıflayan ve kilo almakta zorlanan Seren Serengil’in hayatı merak ediliyor.

 Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Babası kimdir?

Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Seren Serengil, oyunculuğa ilk adımını 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak katıldığı ve babası Öztürk Serengil ile seriglediği oyunculuğu ile başladı. Aynı yıl çelişen ve yine babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne almıştır. 16 yaşında Fahrettin Aslan tarafından görevlendirilmiş olduğu Maksim Gazinosu'nda profesyonel sahne kariyerine başlamıştır. Bu sayede en genç kadın assolist olmuştur. Profesyonel olarak oyunculuk kariyerine başlamış olduğu 1990 yılı, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı dizi Başka Olur Ağaların Düğünü ve ardından Hakan Ural ile birlikte rol almış olduğu Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yapmıştır.

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Babası kimdir?

Serengil'in ilk müzik albümü “Ayrıldık” 1991 yılında piyasaya çıkmıştır ve ana teklisi "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" ile albümü tutulmuştur. O günden sonra üç albüm ve bir tekli çıkaran Serengil, en popüler albümü olan Bu Gecenin Hatırına 170.000 kopya satmıştır. Serengil, klasik piyano çalabilen şarkıcı kendi bestelerini de yazmaktadır. Yıllar içinde birçok başarı isim ile düet yapmıştır.

Serengil, ünlendikçe şarkıcı ve sohbet programı konuğu olarak birçok TV programında yer aldı. 2007'de Show TV'nin programı olan Uçan Kuş’ta Erol Köse ve Bekir Hazar ile birlikte konuk olarak yer almıştır.

3 Nisan 2009'da eşi Musa Aytun'dan 6 aylık hamile iken prematüre olarak doğurduğu kızı Stephanie adlı bir kızı dört gün yaşatılabildi ve 7 Nisan'da hayatını kaybetmiştir. Serengil, Aralık 2010 yılında son albümü olan Ben Adamı Ayrılırken Tanırım'ı çıkarmıştır. Show TV'de 2011 yılında yayınlanan Seren Serengil İle Evlenir Misin? adlı bir sabah programı sunuculuğunu yaptı. Cine5'in  2014 yılında Kim Ne Derse Desin programında iki sezon ana sunucu olarak yer almıştır.

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Babası kimdir? - Resim : 2

Kısa sürede olsa Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı magazin programında Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunuculuk yapmıştır. Bu programın sunuculuğunu yaparken şarkıcı Gülben Ergen hakkında yaptığı yorumlar nedeni ile Ergen tarafından kendisine dava açıldı ve Ekim 2017'de mahkeme sonucu, Serengil'in altı ay süreyle şarkıcıya "30 metreden fazla yaklaşmaması, hakaret etmemesi ve şiddet uygulamaması" kararını vermişti. Bu kararın altı ay içinde delindiğini öne süren Ergen davayı tekrarlayınca mahkeme daha sonra Ocak 2018 yılında Serengil'i üç gün hapis cezasına çarptırdı.

Mayıs 2018'de Yaşar İpek nikah masasına oturan Serengil, hamileliğini ise Ağustos 2019 yılında açıkladı. Aynı zamanda Serengil aldığı boşanma kararını sosyal medya hesaplarından duyurdu. 1 Eylül 2019'da Serengil yaptığı açıklama ile bebeğini kaybettiğini duyurdu.

Seren Serengil kimdir, kaç yaşında? Babası kimdir? ile ilgili etiketler Seren Serengil kaç yaşında Seren Serengil babası kim seren serengil kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.