Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı

2016 yılında geçirdiği ameliyatlar yüzünden sağlığından olan ve hızla kilo veren 50 yaşındaki şarkıcı Seren Serengil son dönemde yeniden kilo almaya başladı. Zor günleri geride bırakan ve son haliyle beğeni toplayan Serengil kendisine övgüler yağdırdı. İşte Seren Serengil'in son görüntüsü...

Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan Seren Serengil 17 yıl aradan sonra sahnelere geri döndü. 2016 yılında kilolu olmamasına rağmen zayıflamak uğruna ameliyat masasına yatan ve mide küçültme operasyonu geçiren Serengil bir deri bir kemik kalmıştı. Son görüntüsüyle hayranlarını, sevenlerini endişelendiren Serengil yeniden kilo almaya başladı.



Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Seren Serengil uzun yıllar sonra konser sahnelerinde yeniden hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Star TV'de ekrana gelen İbo Show'un geçtiğimiz Cumartesi günü yayınlanan 35. bölümüne konuk olan Seren Serengil son haliyle beğeni topladı.


''KISKANILMAYACAK GİBİ DEĞİLİM''


İbo Show'a konuk olan Seren Serengil geceden karelerini aktif olarak kullandığı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Programa beyaz bir elbiseyle katılan Serengil, fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Serengil'in son hali beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü sunucu ve şarkıcı, kendisine övgüler yağdırdı.


Serengil fotoğraflarına, ''Kıskanılmayacak gibi değil hani🤣 kendi kendimle aşk yaşıyorum şu aralar kilo alınca bir güzelleştim 🤣 yıkılıyorummmmm'' notunu düştü. Kendisine övgüler yağdıran Seren Serengil'in paylaşımını yoruma kapatması ise dikkat çekti.

İşte Seren Serengil'in son hali...

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı - Resim : 2

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı - Resim : 3

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı - Resim : 4

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı - Resim : 5

Seren Serengil kilo aldı... Son haline övgüler yağdırdı ile ilgili etiketler Seren Serengil Instagram Sosyal Medya kilolu hali son hali zayıf hali ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.