Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanamadı

Seren Serengil ile Yaşar İpek'in boşanma davasının ilk duruşması bugün görüldü. Çiftin, boşanması tanıkların dinlenmesi için ertelendi. Duruşma sonrası konuşan Serengil, davada yayın yasağı olduğunu belirterek detayları açıklamadı.

Şarkıcı Yaşar İpek’in özel hayatını anlattığı iddiasıyla Seren Serengil’e açtığı boşanma davasının ilk duruşması İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmaya şarkıcı Yaşar İpek, sunucu Seren Serengil ve tarafların avukatları katıldı.

“‘GİZLİLİK KARARI VAR”

Dava dosyasında gizlilik kararı bulunan ve yaklaşık 2 saat süren duruşmanın ardından, taraflar duruşma salonundan çıktı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan şarkıcı Yaşar İpek, açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanamadı

Seren Serengil de duruşma çıkışı gazetecilere, ”Arkadaşlar dava dosyasında gizlilik kararı ve yayın yasağı var. O yüzden açıklama yapmam yasak” ifadelerini kullandı

Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanamadı ile ilgili etiketler Seren Serengil boşanma Yaşar İpek dava mahkeme Duruşma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.