Seren Serengil ile modacı Tolga Çam mahkemelik oldu

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil ile ünlü modacı Tolga Çam 1 yıl aradan sonra yeniden mahkemelik oldu. Mahkeme, Seren Serengil'in koruma talebini reddetti.

Modacı Tolga Çam, geçen yıl sosyal medyada ünlü bir isme sahnede giymesi için birkaç kostüm verdiğini ama geri alamadığını söylemişti. Bunun üzerine Serengil o kişinin kendisi olduğunu açıklamış ve Çam’ı reklam yapmakla suçlamıştı. Çam da Serengil’in kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Taraflar 1 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Bu defa Seren Serengil şikayetçi oldu.

ÜNLÜ MODACININ KENDİSİNE HAKARET ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ 

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Seren Serengil, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak Tolga Çam’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü ve korunma talebinde bulundu.

Seren Serengil ile modacı Tolga Çam mahkemelik oldu

''RUH HASTASI, AHLAKSIZ...''


Dilekçedeki iddialara göre; Çam, magazin sayfalarındaki bazı haberlerin altına Serengil için “ruh hastası”, “ahlaksız” şeklinde yorumlar yazdı. Mahkeme, taraflar arasında aile bağının bulunmaması ve tek taraflı ısrarlı takibin olmaması gerekçesiyle korunma talebini reddetti.

 

Seren Serengil ile modacı Tolga Çam mahkemelik oldu ile ilgili etiketler Seren Serengil mahkeme Tolga Çam koruma talebi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.