Canlı yayında çenesi kitlenen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, bugünkü yayında Bircan Bali ile gerilim yaşamış ve ardından da çenesi kitlenince yayından çıkmıştı. Apar topar yayından ayrılan Seren Serengil hastaneye kaldırıldı. Ünlü şarkıcı ve sunucunun sağlık durumu ile ilgili sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medyadan paylaşımda bulundu. İşte Seren Serengil'in son sağlık durumu...

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali arasında yaşanan gerilim bugünkü programa damga vurdu. Program sırasında Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil ilerleyen dakikalarda çenesi kitlenince yayından çıkmak zorunda kaldı ve stüdyoyu terk etti.

Programa devam edeb Bircan Bali, Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili ''Seren kendisini iyi hissetmediği için bir sağlık problemi yaşıyor. Yayından ayrıldı. Geçmiş olsun diyelim. Çenesi tutuldu, o yüzden kendisini iyi hissetmediği için çıktı'' açıklamasını yaparak ekran başındaki izleyicileri bilgilendirdi.

 SEREN SERENGİL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?


Sağlık durumu merak konusu olan Seren Serengil ile ilgili açıklama ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan geldi. Yaşanan gerilimin ardından Seren Serengil apar topar hastaneye kaldırıldı.

Mustafa Rahman Tohma, sevgilisi Seren Serengil'in hastane odasından bir karesini Instagram hesabından paylaşarak ''Yüksek tansiyon ve çene kitlenmesi oldu. Müşahade altına alındı. Başka hastaneye sevk edildi. Merak etmeyin'' ifadelerini kullandı.

seren serengil

İşte Seren Serengil ve Bircan Bali arasında yaşanan ve programda damga vuran o anlar...

Canlı yayında çenesi kitlenen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Mustafa Rahman Tohma Söylemezsem Olmaz Bircan Bali
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.