Seren Serengil hapishane koğuşundan fotoğraf gönderdi!

Gülben Ergen'in aldırdığı uzaklaştırma hararına uymadığı için 3 gün hapis cezasına çarptırılan Seren Serengil, bugün teslim oldu. Avukatı aracılığıyla sevenlerine iyi olduğunu ileten Serengil bir de kaldığı yeri çizdi.

Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası almıştı. Seren Serengil, bu sabah İstanbul Adalet Sarayı'na gitti ve teslim oldu. Saat 11:13 sularında da Seren Serengil Bakırköy Kadın Cezaevi'ne girdi

İLK GÜNÜ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Seren Serengil'in avukatı Ersoy Akdemir aracılığıyla gönderdiği mesaj Instagram'dan paylaşıldı. Serengil'in sosyal medya sorumlusu kaldığı koğuşu resimleyen sunucuyla ilgili paylaşımın altına ise şu notu düştü:

"Sero'muzdan haber var... Sero, Avukatı Ersoy Bey aracılığı ile bize ilk günün iyi geçtiği ve iyi olduğu ile ilgili mesaj iletti ve sevgilerini yolladı... "

seren-serengil-hapishaneden-fotograf-gonderdi-10522728_9330_m_1

Seren Serengil hapishane koğuşundan fotoğraf gönderdi! ile ilgili etiketler Seren Serengil hapis cezaevi fotoğraf koğuş görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.