Seren Serengil: 'Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 40'ını çıkartabileceğini düşünmüyorum'

7 ay önce evlendiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken zor günler geçiriyor... Kendine gelmemek için ilaç kullanan Erken'in yakın dostu Seren Serengil korkutan açıklamalarda bulundu. Serengil, yaptığı yeni açıklamada eşinin acısıyla sarsılan Erken için 'Eşinin 40'ını çıkartabileceğini düşünmüyorum' ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatıyla yıkılan yakın dostu Ece Erken'in sağlık durumuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.


''ECE UYANMAK İSTEMİYOR, HATIRLAMAK İSTEMİYOR...''

Geçtiğimiz günlerde programda, Ece Erken'in kendine gelmemek için çok fazla ilaç içtiğini dile getiren Serengil, "Ece hiç kendinde değil. Şüpheliler yakalandıktan sonra Instagram paylaşımı yapabilecek gücü kendinde bulabildi. Hiç hali yok. O kadar çok ilaç içiyor ki kendine gelmemek için. Hatta doktoru 'Uykusunda kalbi durur! Bunu asla kullanmayacak' diye uyardı. Uyanmak istemiyor, hatırlamak istemiyor. O kadar kötü durumda. Evde her gün dua okutturuyor. Elinden eşinin fotoğrafı düşmüyor. Ece'yi zor bir süreç bekliyor. Allah sabır versin." ifadelerini kullanmıştı.

Seren Serengil'in Ece Erken'in son sağlık durumu hakkında yaptığı yeni açıklamaları sevenlerini korkuttu. Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için okuttuğu mevlite katılan Serengil, ''Kocasının 40'ını göremeyebilir'' şeklindeki iddialarıyla duyanları şoke etti.


Seren Serengil: 'Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 40'ını çıkartabileceğini düşünmüyorum'

''İLK DEFA SÖYLÜYORUM...''


Seren Serengil yeni açıklamasında ise şunları söyledi:

"Allah sabrını verecek yapılacak bir şey yok. Ece biraz oğlunu alıp evden uzaklaşmalı. O evde anıları var. Ece'nin kocasının 40'ını çıkartabileceğini düşünmüyorum. İlk defa söylüyorum, o kadar ilaç içiyor ki. Doktorlar söylüyor... Altı taneyi birden içiyor. Annesi kıyameti kopartıyor. Çok zor ve kötü vaziyette"

 

 

Seren Serengil: 'Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 40'ını çıkartabileceğini düşünmüyorum' ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil Söylemezsem Olmaz şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.