Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil yeni yaşını evinde verdiği davetle kutladı. Doğum gününe katılan yakın arkadaşları Ece Erken ve Demet Akalın ile çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaşan Seren Serengil fotoğrafa filtre uygulayınca bir kez daha sosyal medyanın diline düştü. Paylaştığı fotoğrafta takipçileri abartılı photoshop nedeniye Seren Serengil'i, Demet Akalın'ı ve Ece Erken'i tanımakta güçlük çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımlarına uyguladığı filtre ve photoshop ile sık sık gündem olan Seren Serengil bir kez daha aynı konuyla gündeme geldi. Serengil'in Instagram hesabından Ece Erken ve Demet Akalın ile birlikte yaptığı son paylaşımını görenler hayrete düştü.


YENİ YAŞINI DOSTLARIYLA KUTLADI

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' programında sunuculuk yapan ve 17 yıl aranın ardından yeniden konser sahnelerine dönen Seren Serengil 51'nci yaşını kutladı. Doğum gününe özel kendi evinde davet veren Seren Serengil uzun zamandır aşk yaşadığı sevgillisi Mustafa Rahman Tohma ve yakın dostlarıyla keyifli anlar geçirdi.

Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı


SEREN SERENGİL'İN UYGULADIĞI ABARTILI FİLTRE VE PHOTOSHOP YÜZÜNDEN TANINMAZ HALE GELDİLER

Ünlü sanatçının doğum gününe katılan isimler arasında Ece Erken ile oğlu Eymen ve Demet Akalın ile kızı Hira da vardı. Yakın dostları Ece Erken ve Demet Akalın'la doğum gününde çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından ''Doğumgünüme arkadaşlarım hira ve eymen anneleriyle katıldılar'' notuyla paylaşan Seren Serengil'i takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı - Resim : 2

Sosyal medya kullanıcıları fotoğraftaki üç ünlü ismi de tanımakta güçlük çekti. Serengil'in sık kullandığı ve 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karesine abartılı photoshop ve filtre uygulayınca ünlü isimler bambaşka birine dönüştü.

 Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı - Resim : 3

Photosop yaptığı fotoğraflarıyla sık sık gündem olan Seren Serengil aynı konuyla bir kez daha gündem oldu. Filtreyi ve photoshop'u ve fazla kaçıran Seren Serengil'in paylaşımında kendisini ve yakın dostlarını görenler tanıyamadı. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına takipçileri yüzlerce yorumda bulundu.

İŞTE SEREN SERENGİL'İN O PAYLAŞIMINA GELEN YORUMLARDAN BAZILARI...


'Hira olmasa demeti tanıtamıcaktım'

'Kimse kimseye benzemiyor'

'Photoshopun fotoğrafı var'

'Hepiniz copy paste olmuşsunuz'

'Yüzlerinize ne olmuş?'

'Demet'in kızı kendisinden büyük gözüküyor'

'Bunlar kim?'

'Tanıyan var mı?'

'Hepsi birbirinin aynı olmuş'

'Yanındakileri neden harcadın Sero'

'Demet Akalın nerede?'

'İsimlerini etiketlemese tanıyamazdım'

Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı - Resim : 4

Seren Serengil doğum gününde askılı, gri renkte parlak bir tulum gyimeyi tercih etti. Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile çekilen romantik karesini de paylaşmayı ihmal etmeyen Serengil fotoğrafa ''Tohma ❤️ yine beni çok mutlu ettin.. İyiki varsın hersey için çok teşekkür ederim...❤️ '' notunu düştü. 

 

 

Seren Serengil, Ece Erken ve Demet Akalın'la fotoğrafını paylaştı... Abartılı photoshop yüzünden kimse tanıyamadı ile ilgili etiketler Ece Erken Seren Serengil Demet Akalın Sosyal Medya Instagram filtre photoshop Mustafa Rahman Tohma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.