Seren Serengil, Ebru Gündeş şarkısı duyunca çileden çıktı!

Ünlü sunucu Seren Serengil, sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında davalık olduğu ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in şarkısı çalınınca adeta çileden çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Serengil, "Ben burada olduğum sürece bunu çalamazsınız" ifadelerini kullandı.

Açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Seren Serengil, Ebru Gündeş hakkında bu zamana kadar birçok iddiada bulundu. Hatta Serengil Yaşar İpek ile evliliğinin bitmesinin bir nedeni olarak da Ebru Gündeş'i gösterdi. Serengil, dün canlı yayında bir süredir davalık olduğu Gündeş'in şarkısını duyunca sinirlerine hakim olamadı.

"BEN BURADA OLDUĞUM SÜRECE EBRU GÜNDEŞ ŞARKISI ÇALAMAZSINIZ"

Söylemezsem Olmaz programının başında Ebru Gündeş'in şarkısı çalındı. Şarkıda Arto ve Bircan Bali bir şey söylemezken Serengil tepki gösterdi. Yayında kendine hakim olamayan Serengil şunları söyledi:

Seren Serengil, Ebru Gündeş şarkısı duyunca çileden çıktı!

"Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın". 

 

 

Seren Serengil, Ebru Gündeş şarkısı duyunca çileden çıktı! ile ilgili etiketler Seren Serengil Ebru Gündeş Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.