Seren Serengil canlı yayında hastaneye kaldırıldı

2016 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası hızla kilo veren ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, dün yorumculuğunu yaptığı programda fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Zayıflamak için 2016 yılında ameliyat masasına yatan Seren Serengil hızla kilo vererek 46 kiloya kadar düşmüş, Dumping Sendromu hastalığına yakalanmıştı.

 Geçtiğimiz günlerde "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" açıklamasıyla hayranlarını korkutan Seren Serengil, yorumculuk yaptığı "Söylemezsem Olmaz" programının canlı yayınında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ünlü sunucunun sağlık durumunu Bircan Bali ve Arto anlattı.

ARTO'DAN SEREN SERENGİL'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Programın yorumcularından Bircan Bali, reklam arasına gidilmesini sağlarken Serengil, yayından çıktı. Arto, Seren Serengil'in yayından çıkmasının ardından sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunarak şunları söyledi; "Problemi var. Kendine biraz daha iyi bakması gerekiyor. Çok acil bir şey değil ama yine de sağlığı sıkıntılı. Dolayısıyla bir müddet ufak da olsa bir tedavi görmesi lazım."

Seren Serengil canlı yayında hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil canlı yayında hastaneye kaldırıldı - Resim : 2
Seren Serengil canlı yayında hastaneye kaldırıldı - Resim : 3

Seren Serengil canlı yayında hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz dumping sendromu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.