Seren Serengil canlı yayında ateş püskürdü!

Seren Serengil, sosyal medyadan üstsüz fotoğrafını paylaşan Hande Yener'e kendi programında, canlı yayından cevap verirken sesi titredi.

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programının yorumucusu Seren Serengil, çıplak fotoğrafını yayan Hande Yener'e cevap verdi. Serengil'in zaman zaman konuşurken sesi titredi.

" EN AĞIR ŞİDDETE MARUZ KALDIM"

Seren Serengil, Hande Yener'in çıplak fotoğrafını yayması ile ilgili şunları söyledi: "Bundan 17 yıl önce annemin evinde, orada kimsenin olmadığını düşündüğüm sırada çekilmiş bir fotoğraf. Bikini izim çıkmasın diye bikinimi çıkarmıştım. Bir kadın tarafından en ağır şiddete maruz kaldım"

Seren Serengil canlı yayında ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Seren Serengil Hande Yener uyuşturucu canlı yayın çıplak fotoğraf Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.