Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan Gülşen'in aldırdığı karara itiraz

‘Söylemezsem Olmaz’ın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, şarkıcı Gülşen’i, ‘Lolipop’ adlı şarkısı için verdiği pozlar nedeniyle eleştirmişti. Gülşen ise İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulunmuş ve hakkında ay konuşmama kararı aldırmıştı. 3 sunucu, kararla ilgili itiraz dilekçesi verdi ancak itirazları reddedildi.

Gülşen’in Beyaz TV'de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı programda kendisini hedef gösterip hakaret ettikleri iddiasıyla 1 ay konuşmama kararı aldırdığı Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto itirazda bulundu. Ancak mahkeme, önceden verilen tedbir kararının yasanın amacına uygun olduğu gerekçesiyle itirazı reddetti.


SUNUCULAR KARARA İTİRAZ ETTİ

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, Gülşen’i, “Lolipop” adlı şarkısı için verdiği pozlar nedeniyle eleştirmişti. Gülşen, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulunmuştu. Talebi haklı bulan mahkeme, davalıların 1 ay süreyle Gülşen’e yönelik hakaret içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetmişti. Üç sunucu kararla ilgili itiraz dilekçesi verdi.

Ancak mahkeme, önceden verilen tedbir kararının yasanın amacına uygun olduğu gerekçesiyle itirazı reddetti.

 

 

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'dan Gülşen'in aldırdığı karara itiraz ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Gülşen Arto mahkeme dava konuşma yasağı itiraz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.