Seren Serengil, Ajda Pekkan'ın hayatını anlatacak belgeselin başrolünü açıkladı!

Magazin gündeminde yaptığı çıkışlarla bilinen ve son olarak geçirdiği ameliyatla birlikte sağlığına kavuşan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümüne damga vuracak sözler söyledi. Serengil, önceki gün programa katılan Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatını anlatacak belgesel için de başrol teklifi verdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil bugün yayınlanan bölümde söylediği Ajda Pekkan sözleri ile gündeme geldi. Bircan Bali ve Arto'nun da yer aldığı programda Ajda Pekkan hakkında çarpıcı sözler söyleyen Serengil, "Süperstar Ajda Pekkan'ın hayatı belgesel olmalı. Başrolü ise yabancı bir isim ya da ben oynamalıyım" dedi.

"SÜPERSTAR'IN BELGESELİNDE BAŞROL OYNAYABİLİRİM"

Bircan Bali, şarkıcı Bergen'in hayatının film olmasıyla ilgili konuştu. Bunun üzerine Arto ve Seren Serengil, Süper Star Ajda Pekkan'ın da hayatının film olması gerekitği konusunda görüş birliğine vardır.

Seren Serengil annesinden ne kadar harçlık alıyor? - Medyafaresi.com Mobil

Serengil, önceki gün programa itiraflarıyla katılan sanatçı hakkında, "Ajda Pekkan'ın hayatını yabancı biri oynamalı veya ben oynayabilirim" sözleri ile sosyal medyada da gündem oldu.

Seren Serengil, Ajda Pekkan'ın hayatını anlatacak belgeselin başrolünü açıkladı! ile ilgili etiketler Seren Serengil Ajda Pekkan film
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.