Seren Serengil açıkladı: Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında neden yok?

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seren Serengil, programın yeni bölümünde yer almamıştı. Söylemezsem Olmaz'da neden yer almadığı merak konusu olan Seren Serengil'den konu ile ilgili açıklama geldi. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Seren Serengil, rahatsızlandığını ve bu yüzden Söylemezsem Olmaz'ın yarınki yayınlanacak bölümünde de yer almayacağını duyurdu.

51 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto ile birlikte sunucu koltuğuna oturduğu Söylemezsem Olmaz programının yayınlanan son bölümünde ekranlarda yer almamıştı.

Seren Serengil açıkladı: Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında neden yok?

Seren Serengil'in programda yer almama nedeni izleyiciler tarafından merak edilmişti. Seren Serengil'den konu ile ilgili açıklama geldi. Seren Serengil'in rahatsızlandığı için programda yer almadığı öğrenildi.

SEREN SERENGİL 'SÖYLEMEZSEM OLMAZ' PROGRAMINDA NEDEN YER ALMADIĞINI AÇIKLADI

Konu ile ilgili aktif olarak kullandığı ve 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Seren Serengil sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişmeyi duyurdu. Yarın da ekranlarda yer alamayacağını belirten Seren Serengil hastalığının devam ettiğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı ve sunucu, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Sevgili seyircilerim, rahatsızlığımın devam etmesinden ötürü yarın da yayında olamayacağımı üzüntüyle bildiririm.''

Seren Serengil açıkladı: Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında neden yok? - Resim : 2

 

Seren Serengil açıkladı: Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında neden yok? ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.