Seren Serengil açıkladı: Ebru Gündeş kızı Alara'nın yüzünü neden sır gibi saklıyor?

47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, 2010 - 2021 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Reza Zarrab ile evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki kızı Alara'yı yıllardır gözlerden ve basından uzak büyütüyor... Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunumuyla ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında, Ebru Gündeş'in kızı Alara'nın yüzünü sır gibi saklamasıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. İşte 'Ebru Gündeş kızı Alara'nın yüzünü neden saklıyor?' sorusuna Söylemezsem Olmaz programında verilen o cevap...

"O Ses Türkiye" yarışmasında jüri koltuğuna oturan 47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş ile 38 yaşındaki iş insanı Rıza Sarraf 22 Nisan 2021'de evliliklerini son noktayı koymuşlardı. Boşanmanın ardından magazin gündeminden düşmeyen eski eşlerin kızları Alara ile ilgili Söylemezsem Olmaz programında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Seren Serengil açıkladı: Ebru Gündeş kızı Alara'nın yüzünü neden sır gibi saklıyor?

Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğinden Alara adında 10 yaşında kızı olan Ebru Gündeş'in kızını gözlerden uzak büyütmesiyle ilgili, Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında şaşırtıcı ifadelere yer verildi.

 

''ZARRAB'IN DÜŞMANLARI KIZA ZARAR VERMESİN DİYE...''

Ebru Gündeş, yılbaşı akşamı Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Gündeş, yeni yıla girdikten kısa bir süre sonra kendisini izleyen kızı Alara’nın yanına koştu. Kızını öpen Ebru Gündeş daha sonra sahneye dönüp şarkısını söylemeye devam etti. Söylemezsem Olmaz programının haberine göre; Gündeş, o anda çekilen kızının görüntüsünü basınla paylaşan bir izleyicisine bu hareketi karşısında kızdı. Gündeş’in kızının yüzünü gizlemeye çalışması hakkında ise Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Seren Serengil şu ifadeleri kullandı:

”Babası Reza Zarrab’ın düşmanları kıza zarar vermesin diye Ebru bu şekilde davranıyor olabilir, haklı. Ben de duydum bir yere gittiklerinde Alara’nın görünmesini istemiyor.”

 Seren Serengil açıkladı: Ebru Gündeş kızı Alara'nın yüzünü neden sır gibi saklıyor?

Seren Serengil programda geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Hadise'yi suçlamıştı. Ebru Gündeş - Reza Zerrab boşanmasını bir kez daha canlı yayında masaya yatıran Serengil, "Korkunç bir ihanet ve rezalet. Bu senenin en büyük rezaletinin başında. Skandal!" demişti.

 

Seren Serengil açıkladı: Ebru Gündeş kızı Alara'nın yüzünü neden sır gibi saklıyor? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab Seren Serengil Söylemezsem Olmaz alara zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.