Seren Serengil 'ablam' dediği Seda Sayan'ı sildi! / VİDEO

Geçtiğimiz gün Seda Sayan'ın programına katılan Gülben Ergen sözleriyle magazin gündemine oturmuştu. Seren Serengil, Ergen'i programına çıkaran Seda Sayan'ı affetmeyerek sosyal medyadan takipten çıkardı.

Star TV yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın'ın yorumculuğunu yapan Seren Serengil, Seda Sayan'ın Gülben Ergen'i konuk etmesiyle ilgili konuştu. Seren, "Seda ablayı eleştiriyorum" diyerek Seda Sayan'ı sosyal medyadan takipten çıkardı.

SEDA SAYAN SAYGISIZLIK YAPTI!

Seda Sayan, Gülben Ergen'i canlı yayına çıkarıp arkadaşının yanında oldu. Sayan, Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'le ilgili tek kelime sormayınca Seren Serengil çıldırdı.

Serengil, "Seda Sayan benim çok sevdiğim, saygı duyduğum bir insan ama duruş her zaman önemlidir. Ben bir duruş yüzünden sevgilimden ayrıldım. Beni aldatmadı, bir şey yapmadı ama doğru duruşu sergilemediği için ondan ayrıldım. Böyle bir komedinin ortasında olan koskoca Seda Sayan'ın bize saygısızlık ettiğini, olmayan bir şeyleri çıkarıp haber yapıyormuşuz gibi sunulduğunu düşünüyorum" dedi

Seren Serengil 'ablam' dediği Seda Sayan'ı sildi! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Sayan Gülben Ergen Erhan Çelik Seren Serengil Star TV Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.