Seren Serengil 5 köpeğinin aylık masrafını açıkladı

Hayvansever kimliğiyle de bilinen sunucu Seren Serengil, veterinerlerdeki yüksek ücretlere isyan etti. Köpeğinin tedavi masraflarını gösteren makbuzu Instagram hesabından paylaşan Serengil'in beş köpeğinin aylık masrafı için ödediği ücret dudak uçuklattı.

Seren Serengil, bakımını üstlendiği köpeklerinin veteriner ücretlerine tepki gösterdi. Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, köpeği Noynoy'un fıtık ameliyatı için veterinere ödediği ücreti Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. Beş köpeğinin aylık masrafını da açıklayan Serengil'in bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

5 KÖPEĞİ İÇİN AYLIK 30 BİN TL ÖDÜYOR


Veteriner ücretlerine isyan eden Seren Serengil, çocuğu gibi sevdiği köpeki Noynoy'un fıtık ameliyatı için 18 bin TL ödeme yaptı. Veteriner makbuzunu takipçileriyle de paylaşan ünlü isim, "Noynoy'un fıtık ameliyatı 18 bin TL. Helali hoş olsun da benim beş köpeğim var; aylık veteriner, mama, kuaför bakımları 30 bin TL'yi buluyor" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil 5 köpeğinin aylık masrafını açıkladı - Resim : 2

 

Seren Serengil 5 köpeğinin aylık masrafını açıkladı ile ilgili etiketler Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.