Serel'in çıplak paylaşımını yerin dibine soktu!

Güzel oyuncu Serel Yereli tatil için gittiği İtalya'da yaptığı üstsüz paylaşımla olay yarattı. Paylaşımı gören Demet Akalın, "İşte bu yüzden Serenay'lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı" diyerek tepki gösterdi.

Oynadığı Bodrum Masalı dizisiyle adından söz ettiren 22 yaşındaki Serel Yereli, bir arkadaşıyla İtalya'ya gitti. Sıcaktan bunalan Yereli, soyunarak çimlere uzandı. Oyuncunun bu hareketi, Demet Akalın'ı kızdırdı.

"OH SICAKTI SOYUNDUK"

"Ohh hava sıcaktı soyunduk, kimse de dönüp 'sen ne yapıyorsun' demedi" diyen Serel Yereli o anların videosunu Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı.

Serel'in çıplak paylaşımını yerin dibine soktu!

DEMET AKALIN'I KIZDIRDI

Yereli'nin paylaşımını gören Demet Akalın, tepkisini sert bir dille ifade etti. Akalın, "İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor! Bazıları da onun kaç gömlek altı" diyerek Yereli'ye sinirlendi.

Serel'in çıplak paylaşımını yerin dibine soktu! ile ilgili etiketler Serel Yereli Çıplak Demet Akalın soyundu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.