Serel Yereli, annesini nasıl çileden çıkardı?

Bodrum Masalı dizisinde rol alan Serel Yereli, sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğrafına yaptığı yorum Serel Yereli'nin annesi Elif Yereli'yi kızdırdı.

2012 senesinde ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılan ancak yarışmada umduğunu bulamayan Serel Yereli'ye şans Bodrum Masalı dizisindeki Alara karakteriyle yüzüne güldü. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üstsüz bir fotoğraf paylaşmıştı. Serel Yereli, yaptığı üstsüz paylaşımıyla ilgili yapılan bu haberler sonrasında kendini savunmak amacıyla tecrübesiz bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Sosyal medya hesabından kendisini savunmak için yaptığı acemi paylaşım sonrası anne Yereli kızına öğüt verdi. Annesiyle Whatsapp yazışmalarını Instagram hesabından paylaşan, Yereli’nin bazı takipçileri Serel Yereli’ye "Üstsüz fotoğraf paylaşması yetmedi, annesini bile bu işe alet etti" yorumlarında bulundu.

serelyereli

SEREL YERELİ KİMDİR?

Buse Serel Yereli, 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından itibaren müziğe son derece ilgili olan ve bu anlamda kendisini geliştirme yoluna giden Yereli, şarkı söylemeye 4 yaşında başlamıştır. Aynı zamanda oyunculuk ve tiyatro konularına da son derece ilgilidir. Hal böyle olunca sanata son derece ilgi duymaktadır.

Küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisi Projesi için yaptığı çalışma ile TUBİTAK tarafından ödül almıştır. Kendisini sanata daha çok yakın gören Serel Yereli, tiyatro anlamında ileri gidebilmek adına eğitimini de bu alana kaydırmayı seçmiştir. Halihazırda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencisidir.

Serel Yereli, eğitim hayatı devam etme aşamasında iken 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. Yarışmada söylediği şarkıya hiçbir jüri dönmemiştir ancak güzelliği ile yarışmanın en çok ilgi gören isimlerinden birisi olarak da dikkatleri çekmeyi başarmıştır.

Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimleri de alan Yereli, son olarak Bahar Kerimoğlu tarafından oyunculuk adına eğitilmiştir. Buse Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilmektedir.

Londra'da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan güzel oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol olarak yer almıştır. Halen Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünde eğitimine devam etmekte olan Yereli'nin oyunculuk eğitimi aldığını duyan senaristler, iyice güzelleşen oyuncuya 2016 yılında teklif sunmuştur.

2016 yılında televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bodrum Masalı dizisi ile birlikte ilk defa profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Dizide aynı zamanda Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe ve Bora Cengiz gibi isimlerde yer almaktadır ve ciddi anlamda kendi izleyici kitlesini edinmiştir.

Serel Yereli, annesini nasıl çileden çıkardı? ile ilgili etiketler Serel Yereli O Ses Türkiye Instagram WhatsApp bodrum masalı üstsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.