Şeref Sözü dizisi nerede çekiliyor? Hangi adada çekildi?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Şeref Sözü’nün nerede çekildiği ve dizi sahnelerindeki Adabeyli konağının hangi adada olduğu merak ediliyor. Şeref Sözü dizisi nerede çekiliyor? Şeref Sözü Adabeyli konağı hangi adada yer alıyor? İşte detaylar…

Şeref Sözü dizisi Show TV ekranlarında ilk bölümü ile başlıyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanları sonrasında Şeref Sözü’nün nerede çekildiği ve Adabeyli konağının hangi adada olduğu izleyenler tarafından şimdiden merak uyandırıyor.

ŞEREF SÖZÜ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Şeref Sözü dizisi çekimleri Mardin bölgesinde Beyrut’u andıran mekanlarda çekiliyor. Sonrasında ise Cihan karakteri Esra’yı kurtadıktan sonra Adabeyli konağının olduğu adaya getiriyor. Bu ada 480 m2lik bir alana sahip ve hepsi dizi için özel olarak tasarlandı ve çekim platosu haline getirildi.

Kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Öykü Çelik gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü dizisinin hemen hemen çoğu bölümleri bu adada geçiyor. Adabeyli konağı, İzmir’de Ege Denizi’nde bulunuyor.

Şeref Sözü dizisi nerede çekiliyor? Hangi adada çekildi? ile ilgili etiketler Şeref Sözü Adabeyli konağı ada
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.