Şeref Kanunu filminin konusu nedir? Şeref Kanunu oyuncuları kimlerdir?

24 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Şeref Kanunu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Şeref Kanunu hangi kanalda, Şeref Kanunu oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

24 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Şeref Kanunu adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Şeref Kanunu 2016 yılında vizyona girmiştir. Şeref Kanunu adlı aksiyon, komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Şeref Kanunu filminin konusu nedir, Şeref Kanunu oyuncuları kimlerdir?

Şeref Kanunu Filminin Konusu Nedir?

Albay Robert Sikes, yaşadığı şehri suçtan temizlemeyi kendine görev edinen biridir. Kendisi tek kişilik bir saldırı ekibi olarak; sokak çetelerini, mafyaları ve önyargılı politikacıları karşısına alıp onlara karşı savaşacaktır.

Şeref Kanunu filminin konusu nedir? Şeref Kanunu oyuncuları kimlerdir?

Eski çırağı William Porter, eski komutanını adalete teslim etmek istemesi ve daha fazla yasalarını çiğnemesini önlemek için yerel polisle işbirliği yapmaya karar verir.

Şeref Kanunu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Michael Winnick

Oyuncular: Steven Seagal, Helena Mattsson, Craig Sheffer

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 6 Mayıs 2016

Şeref Kanunu filminin konusu nedir? Şeref Kanunu oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Şeref Kanunu filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.