Şeref Bey 1. bölüm izle

Şeref Bey 1. bölüm full izlenmek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan Şeref Bey 1. bölüm tek parça halinde Exxen’de. Peki, Şeref Bey nereden izlenir?

Şeref Bey 1. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak gününde Exxen platformunda yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Devrim Yakut’un oynadığı Şeref Bey 1. son bölümü tek parça yine Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

İŞTE BU BENİM MASALIM 1. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Acun Ilıcalı tarafından daha önceden açıklanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Devrim Yakut’un yer aldığı Şeref Bey dizisi 1. bölüm ile Exxen platformunda izleyenleri ile buluştu.

EXXEN ŞEREF BEY KONUSU

Kara komedi türünde olan Şeref Bey dizisinde henüz 20 yaşındayken Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelen Şeref Bey'in alt üst olan hayatı anlatılmaktadır.

Şeref Bey 1. bölüm izle

EXXEN ŞEREF BEY OYUNCULARI

İlk posteri ve tam kadro oyuncu listesi geçtiğimiz günlerde paylaşılan 10 bölümlük dizide, hayatı kaosa dönen bir adamın hikâyesi anlatılacak. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturacağı dizide Haluk Bilginer'in yanı sıra; Songül Öden, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Ecem Uzun, Ahmet Rıfat Sungar, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut yer alıyor.

 

Şeref Bey 1. bölüm izle ile ilgili etiketler Şeref Bey Şeref Bey 1. bölüm Şeref Bey son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.