"Serdar'ın yaptığını Messi, Ronaldo bile yapmıyor!"

Ümit Özat 3-0'lık mağlubiyet sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! Genç teknik adam özellikle Serdar Gürler'e yüklendi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat 3-0'lık Alanyaspor mağlubiyeti sonrası inanılmaz kötü bir oyun ve mücadele gösterdiklerini vurgulayarak, göreve geldiği günden bu yana en etkisiz oyunlarını ortaya koyduklarını belirtti.

Takımda, "devlet memuru" zihniyetiyle oynayan 1-2 futbolcu olduğunun altını çizen Özat, başka kulüplerle anlaştığını duydukları oyuncular olduğunu belirtti.

Ümit Özat, profesyonel takımlarda bunların olabileceğini, ancak oyuncunun sahadaki son maça kadar yapılması gerekenleri sonuna kadar yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

Gençlerbirliği formasının 1923 yılında kurulmuş bir kulübün forması olduğunu dile getiren Özat, şöyle konuştu:

"Giydiğiniz forma, ekmek yediğiniz yerin formasıysa, o forma için sonuna kadar mücadele etmek zorundasınız. Bir kişi her şeyi tek başına yapamaz. Bugünlere takım oyunu oynayarak geldik. Ama bir bakıyoruz, herkes tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Herkes bireyselliğini ortaya koymaya çalışıyor. Bu doğru bir şey değil. Bu takımın buraya gelmesindeki en büyük pay sahibi kişilerden biri Serdar Gürler olmasına rağmen, özellikle son 3-4 maçtır inanılmaz bireysel oynadı. Kendi başına oynadı. Ronaldo, Messi bile bunları yapmıyor. Özellikle saha içi davranışlarıyla, hakeme itirazlarıyla, yaptığı lüzumsuz driplinglerle biraz daha kendini takımın üstünde görmeye çalışıyor. Dolayısıyla bu hem kendisine hem de takıma zarar veriyor. Kendisiyle hafta içi konuşmuştuk. Ama önümüzdeki hafta hep beraber bir durum değerlendirmesi yapacağız. Gençlerbirliği için en doğru kararları almak zorundayız."

"Serdar'ın yaptığını Messi, Ronaldo bile yapmıyor!" ile ilgili etiketler Ümit Özat Gençlerbirliği serdar gürler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.