Serdar Taşçı, Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig'in iddialı takımlarından Medipol Başakşehir savunmaya önemli bir takviye yaptı. Turuncu lacivertliler CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Türk asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz yıllarda adı transferde başta Trabzonspor olmak üzere Süper Lig ekipleriyle anılan 31 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon sonunda CSKA Moskova ile sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalmıştı.

STATTAN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Serdar'ın Başakşehir kulübü ile transfer görüşmesinde bulunduğu ifade edilmiş ve tecrübeli futbolcunun Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki resmi sosyal medyada yer almıştı.

Serdar Taşçı, Başakşehir'de!

YILLIK 2 MİLYON EURODAN 3 YILLIK SÖZLEŞME

İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı ve Serdar Taşçı'nın bir kaç gün içinde yıllığı 2 milyon eurodan 3 yıllık sözleşmeyle kendisini Başakşehir renklerine bağlayacak imzayı atacağı ifade edildi.

Serdar Taşçı, Başakşehir'de! ile ilgili etiketler Başakşehir Serdar Taşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.