Serdar Savaş'ın skandal sözleri Fatih Altaylı'yı çok kızdırdı!

Fatih Altaylı'nın Teke Tek Bilim programına konuk olan Dr. Serdar Savaş, YKS sınavı nedeniyle 600 kişinin hayatını kaybedeceği şeklinde akılalmaz açıklamalar yaptı. Savaş kendisi ile birlikte programa katılan akademisyenlere de hakaretler savurunca programda gergin anlar yaşandı.

Habertürk'te Faftih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Bilim programında, koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artması ve Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi tartışıldı.

Programa konuk olan Dr. Serdar Savaş, önümüzdeki hafta sonu yapılacak YKS sınavının ertlenmesi gerektiğini belirterek "Bakanlığın açıkladığı verilere göre, bu sınavın neticesinde meydana gelecek bulaşmalar neticesinde 600 kişi hayatını kaybedecek. Peki bunun hesabını kim verecek?" şeklinde akılalmaz açıklamalar yaptı.

ALTAYLI BU BİR BİLİM PROGRAMI
Programın moderatörü Fatih Altaylı ise Dr. Serdar Savaş'ın bu sözleri üzerine "Hocam bu sözleri Halk TV'de söyleyebilirsiniz ama burası yeri değil. Bu bir bilim programı ve biz siyasi eleştiri yapmıyoruz, bilim konuşuyoruz" diye uyarıda bulundu.

İlerleyen dakikalarda ise Savaş, programa katılan diğer akademisyenleri yalancılıkla suçlayarak ''gerizekalılar'' şeklinde skandal ifadeler kullandı. ,

Skandal sözlerine ardından diğer katılımcılar Savaş'a tepki gösterirken Fatih Altatylı ise çileden çıktı. ''Böyle program olmaz'' diyen Altaylı Savaş'a ''Hocam şov yapma. Şov yapıyorsun.'' şeklinde tepki gösterdi.

Serdar Savaş'ın skandal sözleri Fatih Altaylı'yı çok kızdırdı! ile ilgili etiketler Fatih Altaylı serdar savaş teke tek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.