Serdar Saatçı: Takdir izleyenlerin, ben kendimi övmeyeyim

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki stoperi Serdar Saatçı, Ajax deplasmanında oynadığı olgun futbolla dikkatleri üzerine çekti. Sakatlıklar nedeniyle bir anda forma şansı bulan altyapı mahsülü, "Burada kalmamam gerekiyor, sürekli gelişmeyim. Takdir izleyenlerin. Ben kendimi övmeyeyim. Önümüzdeki maçları kazanıp gruptan çıkmaya çalışacağız" dedi.

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki 2. maçında Ajax'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılar 12 eksikle gittiği Amsterdam'da Umut Meraş'ı da sakatlığa kurban verdi. Adale sakatlığı yaşayan ve maça devam edemeyen milli sol bekin durumu yarın belli olacak.

Kartal, son 4 maçında 22 gol atan ve hiç gol yemeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de Sporting Lizbon'u deplasmanda 5-1 yenerek başlayan Hollanda devi karşısına stopersiz çıktı. Takımda alternatif stoperler bile sakatken, altyapıdan yetişen 18 yaşındaki stoper Serdar Saatçı'ya forma şansı geldi.

Beşiktaş formasıyla ilk maçına 4 gün önce Altay maçında çıkan genç futbolcu, adından söz ettirmişti. Taraftarların Domagoj Vida'ya benzettiği Serdar, Ajax maçında da olgun bir futbol sergiledi.

"GRUPTAN ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Piyasa değeri sadece 50 bin euro olan ancak kariyerinde dev bir adım atan Serdar Saatçı, maçın ardından Exxen'in flaş röportajında şunları söyledi:

"Tarifsiz duygular içerisindeyim. Küçük bir çocukken, mahallede top oynarken Şampiyonlar Ligi müziğini düşünür, maça çıktığımı hayal ederdim. Yenilgi için üzgünüz ama bu formayı giydiğim için mutluyum. Ümidimizi kaybetmedik ama olmadı. Daha iyi oynayabilirdim. Ben henüz 18 yaşındayım. Burada kalmamam gerekiyor, sürekli gelişmeyim. Takdir izleyenlerin. Ben kendimi övmeyeyim. Önümüzdeki maçları kazanıp gruptan çıkmaya çalışacağız."

Serdar Saatçı: Takdir izleyenlerin, ben kendimi övmeyeyim

Serdar Saatçı: Takdir izleyenlerin, ben kendimi övmeyeyim ile ilgili etiketler Beşiktaş Ajax Serdar Saatçı UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.