Serdar Ortaç'tan kendisini silen Ebru Gündeş'e cevap!

Ebru Gündeş, bir dönem en yakın dostu olan Serdar Ortaç'ı, eşi Reza Zarrab gözaltında olduğu dönemde kendisine destek olmadığı için hayatından çıkarmıştı. Ortaç konu hakkında ilk kez konuştu.

Bir dönem sürekli birlikte vakit geçiren yakın dostlar Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç'ın arasına Amerika'da tutuklu bulunan Reza Zarrab girmiş, Ebru Gündeş yanında olmayan Ortaç'ı hayatından çıkarmıştı.

ZEYTİN DALI UZATTI!

Serdar Ortaç kendisine kırgın olduğunu söyleyen Ebru Gündeş'e zeytin dalı uzattı. "Ebru benim canımdır" diyen Ortaç, "Ne zaman istese koşa koşa giderim" dedi.

Önceki gün bir çorbacıda görüntülenen Serdar Ortaç magazin muhabirleriyle sohbet etti. Gazeteciler Ortaç'a "Ebru Gündeş size kırgın olduğunu söyledi. Zor zamanlarında yanında olmadığınızı belirtti" deyince şarkıcı, "Bende de var. Doğru söylemiş. Ben o konulara fazla girmedim, uzak durdum. Kırılmış olabilir ama Ebru benim canımdır. Ne zaman istese koşa koşa giderim" dedi.

Serdar Ortaç'tan kendisini silen Ebru Gündeş'e cevap! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.