Serdar Ortaç'tan bomba çocuk açıklaması: Hepsi kürtaj oldu!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yıllardır her açıklamasında çocuk sahibi olmayı ne kadar çok istediğini dile getiriyordu. Ortaç, muhabirlerin kendisine yönelttiği, "Aşık olup evlenirseniz baba olmayı düşünüyor musunuz?" soruya, "Kaç tane olacaktı ama hep kürtaj oldular, yazık" şeklinde cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Serdar ortaç, dün akşam konsere çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Ortaç, bir de çocuk itirafında bulundu.

Serdar Ortaç'tan bomba çocuk açıklaması: Hepsi kürtaj oldu!

"BOMBA AÇIKLAMA: HEPSİ KÜRTAJ OLDU"

Uzun yıllardır baba olmak istediğini söyleyen Serdar Ortaç, bir muhabirin "Bir kez daha aşık olursanız baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "Kaç tane olacaktı hep kürtaj oldular, kaç tane... Yazık..." itirafında bulundu. Ortaç, "Peki bu kürtajı tercih edenler arasında bizim tanıdığımız isimler de var mı?" sorusuna ise "Var. Kaç tane oldu. İstemediler. Gençlerdi. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum" cevabını verdi.

 

Serdar Ortaç'tan bomba çocuk açıklaması: Hepsi kürtaj oldu! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç kürtaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.