Serdar Ortaç'ın kendisine dava açan eski eşi Chloe Loughnan hakkında söyledikleri şaşkına çevirdi

Konser vermek için Şile'de sahneye çıkan 51 yaşındaki Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandığı 29 yaşındaki eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Ortaç, kendisine dava açan eski eşi Loughnan için 'şeytan görsün yüzünü' açıklamasını yaparak şaşkına çevirdi.

Şarkıcı Serdar Ortaç, beş yıl evli kalıp 2019 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşandığı ve nafaka ödemediği iddialarıyla dava açtığı eski eşi Chloe Loughnan hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı eski eşine sitem etti.

Şile'de sahneye çıkan Ortaç, eski eşiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi.

Serdar Ortaç - Chloe Loughnan

"KADINA BORÇ BİTMİYOR"

Erkeklerin evlenip boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, ‘Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Ben hala nafaka ödüyorum, 700 bin lira! Bitmiyor... Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını alacak! Her şey kadının elinde yaşasın kadın hakları!’ dedi.


Erkeklerin evlenip boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, "Belki 50 belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak" dedi.

 Serdar Ortaç - Chloe Loughnan

"ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ"

"Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?" sorusuna Ortaç, "Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim" yanıtını verdi.


1 MİLYON TL TAZMİNAT!  

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 2014 yılında evlenip 2019’da yollarını resmen ayırmıştı. Popçunun, 1 milyon TL tazminatı 24 ay taksitle ödemeyi kabul ettiği haberleri basına yansımıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda İrlandalı model Chloe Loughnan Ortaç'a, nafaka davası açmıştı. Loughnan bir dönem Serdar Ortaç'ın evine haciz koydurmuştu.

"HİÇ BEKLEMEZDİM!"


Ortaç, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda da "Şu an sadece Chloe’nün açtığı dava var, kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak benden, yapmaması gerekirdi" diyerek eski eşine sitem etmişti.

Serdar Ortaç - Chloe Loughnan

Serdar Ortaç'ın kendisine dava açan eski eşi Chloe Loughnan hakkında söyledikleri şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Serdar Ortaç dava Haciz boşanma chloe loughnan nafaka

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.