Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe yeni sevgilisini Instagram'da ilk kez paylaştı!

Serdar Ortaç ile 2014 yılında görkemli bir düğünle evlenip 5 yıl sonra tek celsede boşanan Cloe Loughnan sosyal medya hesabından yeni sevgilisini herkesle paylaştı. Maldivler'de yeni sevgilisiyle tatil yapan ünlü model, sevgilisiyle birlikte ilk pozunu Instagram'da paylaştı.

2014 yılında dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 5 yıl sonra anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Ortaç'ın kendisine nafaka ödeyemediğini belirten ünlü model, yeni sevgilisi ile ilk pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

YENİ AŞKIYLA MALDİVLER'DE TATİLDE

Boşandıktan sonra kendi ülkesine dönen Chloe Loughnan, bikinili pozlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Şimdilerde sevgilisiyle Maldivler'de tatil yapan ünlü model, Instagram hesabının hikaye kısmında kırmızı kalp emojisi koyarak yeni aşkıyla fotoğrafını paylaştı.

İşte Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın yeni aşkıyla birlikte ilk paylaşımı...

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe yeni sevgilisini Instagram'da ilk kez paylaştı!

"NAFAKA ÖDEMİYOR"

Serdar Ortaç'la beş yıllık evliliğinin bitmesinin ardından memleketi İrlanda'ya dönen Chloe Loughnan, eski eşi hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuştu.

 Ünlü manken, konuyla ilgili, "Serdar 5-6 aydır nafaka ödemiyor. Bir ara beni aradı ‘Chloe ödeyemiyorum’ diye. ‘Niye diye sormadım bile. İki yıl her ay ödeme yapacaktı ama canı sağ olsun. Burada ailemle mutluyum" demişti.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe yeni sevgilisini Instagram'da ilk kez paylaştı! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Chloe eski eş yeni sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.