Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan yeni sevgilisiyle aşka geldi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi İrlandalı model Chloe Loughan, yeni sevgilisiyle dudak dudağa verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Serdar Ortaç ile 2018 yılında boşanan ve nafaka yüzünden eski eski eşiyle davalık olan model Chloe Loughnan sosyal medyada gündem olan pozlara imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde tatil pozlarıyla gündeme gelen model şimdi de yeni sevgilisiyle adından söz ettiriyor... 

Serdar Ortaç ile ilişkisiyle Türkiye'de tanınan olan Chloe Loughnan, yeni sevgilisiyle öpüştüğü anları kalp emojisiyle paylaştı.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan yeni sevgilisiyle aşka geldi!

Chloe Loughnan yeni bir aşka yelken açtı ancak sevgilisinin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan yeni sevgilisiyle aşka geldi! - Resim : 2

"KUMAR EVLİLİĞİMİZE ZARAR VERDİ" 

Serdar Ortaç ile evliliğindeki sorunlara yönelik açıklama yapan Chloe Loughnan şu ifadeleri kullanmıştı:

 "Kumar, bize, evliliğimize, ailesine çok zarar verdi. Evde Serdar’dı, kocamdı; pop yıldızı değildi. Evimize bakan, akşamları yemek yediğimiz, film izlediğimiz biriydi. Konser için Kıbrıs’a gittiği zaman hemen eve dönmesini istiyordum. Eğer dönmez ve Kıbrıs’ta kalırsa, ben de ilk uçakla İrlanda’ya babamın evine dönüyordum"

 

 

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughan yeni sevgilisiyle aşka geldi! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Sosyal Medya chloe loughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.