Chloe Loughnan'ın kazadan sonra ilk fotoğrafı!

Serdar Ortaç'ın Miami'de kaza geçiren ve ölümden dönen eşi Chloe Loughnan'ın kazadan sonra ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan geçtiğimiz hafta bir arkadaşıyla kiraladığı motosikletle talihsiz bir kaza geçirmişti. Motosiklet kazası sonucu vücudunun bazı bölümlerinde kırık ve çatlaklar olan Loughnan, 7 gün boyunca hastanede tedavi oldu.

SÜREYYA YALÇIN'IN MALİKANESİNDE TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz gün taburcu olan genç manken şu sıralar sosyetik güzel Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın Miami'de yer alan malikanesinde tedavi sürecine devam ediyor.

MİAMİ BAŞKONSOLOSU ZİYARET ETTİ

T.C. Miami Başkonsolosu Burç Ceylan ve eşi Asli Ceylan, Chloe Loughnan'ı Süreyya Yalçın'ın evinde ziyaret etti ve kaza sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Chloe Loughnan'ın kazadan sonra ilk fotoğrafı!

KOLLARINDAKİ ALÇI 6 HAFTA SONRA ÇIKACAK

İki kolu ve parmakları kırık olan Chloe Loughnan'ın kolunda bulunan alçının yaklaşık olarak 6 hafta sonra çıkacağı bilgisine ulaşıldı.

Chloe Loughnan'ın kazadan sonra ilk fotoğrafı! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç eşi chloe loughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.