Chloe Loughnan Escobar Malikanesi'nde!

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan ABD'de trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından sosyetik milyarder Süreyya Yalçın, Loughnan'a, Miami'de aldığı eskiden Pablo Escobar'a ait olan malikaneyi tahsis etti.

Serdar Ortaç’ın ABD’de kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’a, sosyetik milyarder Süreyya Yalçın sahip çıktı. Süreyya Yalçın; Chloe’ye geçen yıl Miami’de aldığı, eskiden Pablo Escobar’a ait olan malikanesini tahsis etti. Amerika'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası hastaneden taburcu olan ama tedavisi devam eden Chloe Loughnan'a arkadaşı Süreyya Yalçın jest yaptı. Amerika'da geçirdiği motosiklet kazası sonrası hastaneden taburcu olan ama tedavisi devam eden Chloe Loughnan'a arkadaşı Süreyya Yalçın jest yaptı. 

Chloe Loughnan Escobar Malikanesi'nde!

YÜRÜTEÇLE YÜRÜYOR

Chloe, kendisine refakat eden annesiyle birlikte bu evde 10 gün daha kalacak.

Ayakta durmakta zorlandığı için yürüteçle yürüyen Chloe, buradaki tedavisinin tamamlanmasının ardından annesiyle birlikte İrlanda'ya gidecek. Ona bir süre de annesi bakacak.

'GÜNDEMİMİZDE BOŞANMA YOK'

Serdar Ortaç, eşi Chloe ile ayrılığın eşiğinde olduğuna dair iddiaları ise yalanladı.

Chloe Loughnan Escobar Malikanesi'nde! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Süreyya Yalçın chloe laughnan pablo escobar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.