Serdar Ortaç'ı şaşırtan Ahmet Kaya tepkisi: Adam değilsin!

Serdar Ortaç eski eşi Chloe'den ayrıldıktan sonra ilişki yaşamaya başladığı 35 yaşındaki meslektaşı Seçil Gür ile birlikte Bebek'te bir mekan çıkışı magazincilerin sorularını yanıtladı. Ortaç'a yoldan geçen bir vatandaş, "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin" dedi.

Yıllardır MS tedavisi gören popçu Serdar Ortaç, bir küsüp bir barıştığı sevgilisi Seçil Gür ile mekan çıkışında gazetecilere röportaj verdi.

Yıllardır MS tedavisi gören ünlü popçu Serdar Ortaç o esnada yoldan geçen bir vatandaşın "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin" demesiyle ne yapacağını şaşırdı.

ORTAÇ'IN 'ADAM DEĞİLSİN' TEPKİSİ

Serdar Ortaç muhabirlerin sorularını yanıtlarken, yoldan geçen bir vatandaş ünlü şarkıcıya "Ahmet Kaya'ya o hareketi yaptın ya, sen adam değilsin!" diye bağırdı.

Ortaç, uzaklaşan adamın arkasından "Yapma be abi, yapma be abi" diye seslendi.

SERDAR ORTAÇ DİZİ İÇİN ŞARKI YAPACAK

Magazincileri görünce "Yakalandık! Uyardılar" diyen Seçil Gür'e ise sevgilisi Serdar Ortaç, "Yakalandık derken biz zaten kahve içmeye geldik, vakit gelince kalktık" açıklamasını yaptı.

'Menajerimi Ara' dizisinde rol alan Serdar Ortaç, dizinin sezon finali hakkında da tüyolar verdi.Ortaç dizinin finalinde bir tane şarkı yapacağının müjdesini verdi. 

"SERDAR'IN DEĞİŞKEN RUH HALİ VAR"

Muhabirlerin Serdar Ortaç'a yönelik "Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna Seçil Gür, "Ben yazacağım Serdar'ın hayatını" cevabını verdi. Serdar Ortaç'ın değişken bir ruh hali olduğunu dile getiren Seçil Gür, "Değişken bir ruh hali var, üç kişi ile yaşıyorum" dedi.

SERDAR ORTAÇ İLE AHMET KAYA ARASINDA NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 1999'daki MGD ödül töreninde "Kürtçe şarkı söylemek istiyorum" diyen Ahmet Kaya'ya tepki gösteren sanatçılar arasında yer almıştı. Bu hareketinden dolayı pişman olan Ortaç, yıllar sonra özür dilemişti.

Serdar Ortaç'ı şaşırtan Ahmet Kaya tepkisi: Adam değilsin! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç seçil gür Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.