Serdar Ortaç nafaka mağduru! Eski eşi Chloe Loughnan evine haciz koydurdu

51 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği ve 2019'da tek celsede boşandığı 29 yaşındaki eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan'a sitem ederek evine haciz gönderdiğini açıkladı.

Dün Bebek'te objektiflere takılan Serdar Ortaç, borçlarının tamamen bittiğini açıklayarak, sadece eski eşi Chloe Loughnan'a ödediği nafakanın kaldığını ve bu ödemenin artık kendisini zorladığını ifade etti.

ESKİ EŞİNE 600 BİN LİRA ÖDEYECEK

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan ünlü şarkıya dava açtı.

Ortaç ''Diğer borçlarım bitti ama Chloe'ye ödediğim nafaka beni zorluyor. Eskiden sorun yaratmıyordu ama artık coştu. İnsanlar böyle maalesef. Evime haciz koydurmuş. 600 bin lira para ödeyeceğim ona, bende parası kalmaz'' açıklamasında bulundu.

Serdar Ortaç Chloe


SEÇİL GÜR İLE AYRILDIKLARINI DOĞRULADI

Sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldıkları iddialarını da yanıtlayan 51 yaşındaki şarkıcı, “Nazar değdi. Seçil Hanım'la yürümedi, olmadı. Bir anda olmadı, şu an için hiçbir şey bilmiyorum. Kısmet" ifadelerini kullandı.

Seçil Gür


MEHMET ALİ ERBİL'DEN SERDAR ORTAÇ AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu, sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu "Jülide Ateş İle 40" programında eskiden çok yakın arkadaşı olduğu Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Ortaç'ın evinde kumar oynamak için şarkılarının telif haklarını sattığını belirtmişti.

Erbil, eskiden çok yakın dost olduğu Serdar Ortaç'ın kumar bağımlılığı hakkında açıklamalar yaptı. Erbil, Ateş'in, "Serdar Ortaç ile dostluğunuza ne oldu?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"NELER KAYBETTİĞİNİ BİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

"Hiçbir zaman bozulmadı dostluğumuz, asla. Ama biz ona çok tavsiyelerde bulunduk, şunu bırak artık dedik, nedir yani kazanacağın? Ne kazanabilirsin? Kaybettiklerine bak önce bir ya. Neler kaybetti benim canım arkadaşım, neler kaybettiğini biz çok iyi biliyoruz. "

Serdar Ortaç nafaka mağduru! Eski eşi Chloe Loughnan evine haciz koydurdu - Resim : 3

"O KADAR BAĞIMLI OLDU Kİ, BİR TÜRLÜ KOPAMADI"

"O kadar bağımlı oldu ki bir türlü kopamadı. O da öyle deşarj oluyor. Besteyi oradan etkilenerek yapabiliyor diyelim... Bütün telif haklarını sattı, buraya kadar geldi durum."

"EVİNDE KUMAR OYNAMAK İÇİN TELİF HAKLARINI SATTI"

"Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı, telif haklarını satmak ne demek ya? Ne için sattığını biliyor musunuz? Evinde kumar oynamak için sattı. Ben çok yakın arkadaşıyım, bunu benden iyi kimse bilemez. Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası sattığı adama gidiyor. O parayı aldı kumarda bitirdi. O bizden vazgeçmez, biz de ondan vazgeçmeyiz ama vazgeçemiyoruz kumardan."

Serdar Ortaç nafaka mağduru! Eski eşi Chloe Loughnan evine haciz koydurdu ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Haciz boşanma chloe loughnan seçil gür nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.