Serdar Ortaç kimseye bakamıyor!

Geçtiğimiz yaz Chloe Loughnan ile olan evliliğini sonlandıran Serdar Ortaç şaşırtacak itiraflarda bulundu.

Ünlü şarkcı Serdar Ortaç yeni yılı birçok ünlü gibi Kuzey Kıbrıs'ta karşıladı. Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde yeni yılı hayranlarıyla birlikte kutlayan Ortaç, kendisi. Geçtiğimiz yıl 5 yıllık eşi Chloe Loughnan'dan boşanan Serdar Ortaç, özel hayatı hakkında ilginç bir itirafta bulundu.

HAYRANLARINI COŞTURDU
Renkli sahne şovunun hemen ardından alkışlarla hayranlarıyla buluşan Serdar Ortaç, hayranlarının yeni yılını kutladıktan sonra en sevilen parçalarından "Sana Değmez" şarkısını seslendirdi. Sonrasında, "Sizlere annemin en sevdiği şarkısını okuyacağım. O, bu şarkımı çok sever" diyerek "Nar Çiçeğim"i tüm konuklarla beraber okudu.

5 yıllık evliliğini sürpriz bir kararla sonlandıran ve magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, konuklara seslenerek, "Aranızda evlenen var mı? Evlilik çok güzel bir duygudur. Gerçi, artık ben boşandım. Ama hala başka birisine bakamıyorum, bakmak istemiyorum. Bu şarkı benden tüm evlenenlere gelsin" dedi ve "Balım" şarkısını söyledi."

Serdar Ortaç kimseye bakamıyor!

 

Serdar Ortaç kimseye bakamıyor! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç boşanma Konser Kıbrıs Chole Loughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.