Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Yalıda yaşayacak...

Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan ve Ms hastalığıyla mücadele eden 52 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, uzun süre kumar ve nafaka borçlarıyla gündeme gelmişti. Serdar Ortaç, İstinye'deki evini 82 milyon TL'ye satışa çıkardığı ve yalıda oturmak istediği iddia edildi.

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hakkında yaptığı yeni açıklama ile sevenlerini üzmüştü. Artık bisiklet süremediğini belirten Ortaç, "Sağlığım çok kötü. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir tane daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçer ama MS'de atak geçmez. Bir kere indi mi..." açıklamasında bulunmuştu.

Yaşadığı sağlık sorunlarıyla son dönemde adından söz ettiren ünlü popçu evini değiştirme kararı aldı. Kumar ve nafaka borçlarıyla uzun süre gündeme gelen Serdar Ortaç, İstinye'deki evini iddialara göre satışa çıkardı.

İSTİNYE'DEKİ EVİNİ 82 MİLYON TL'YE SATIYOR

Posta'da yer alan habere göre; 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu olduğu bilinen İstinye'deki evi için harekete geçen Serdar Ortaç, 82 milyon TL istiyor.


YALIYA TAŞINACAK

Sağlık sorunlarıyla da gündeme gelen Ortaç'ın hayali ise bir yalıda oturmak. Şarkıcı takipçilerine "Avrupa Yakası'ndan taşınıyorum. Beykoz, Kavacık, Kanlıca'da denize sıfır bir yalı olabilir. Karşı tarafta satılık kiralık varsa haber verin" dedi.

Serdar Ortaçuzun yıllar her ay 120 bin TL ödediği İstinye’deki ikiz villasını eski eşi Chloe ile oturmak için 2016’da tam 15 milyon TL’ye almıştı.

 

 

Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Yalıda yaşayacak... ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.