Serdar Ortaç diz çöküp af diledi!

Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş'in arası zor günelerinde Gündeş'i yalnız bıraktığı için araları bozuktu. Barışmak için her yolu deneyen Ortaç, sonunda istediğini aldı.

Ebru Gündeş önceki akşam Şişli- Günay Restaurant'ta sahneye çıktı. Seyirciler arasında 4 yıldır küs olduğu Serdar Ortaç da vardı. Ortaç sahneye çıkıp Gündeş'in önünde diz çöktü.

EBRU BAŞTA İSTEMEDİ

Ebru Gündeş programının ilk yarısında Serdar Ortaç ile göz teması bile kurmadı. Selam vermedi, soğuk davrandı. Devreye her iki yıldızın da yapımcısı Hüseyin Emre girdi. Sahneye çıkıp "Huysuz oğlumla sevgili kızımı barıştıralım mı?" dedi. Ebru Gündeş gayet isteksiz bir tavırla seyirciye şöyle seslendi: "Serdar Ortaç'a kocaman alkış istiyorum, hoş geldin."

"KÜS DEĞİLMİŞİZ"

Serdar Ortaç sahneye fırladı, Ebru Gündeş'in elini öptü. "Bizi dargın zannediyorlar. Küs müyüz?" diye sordu. Ebru Gündeş manidar şekilde "Değilmişiz" diye cevapladı. Mikrofonu Serdar Ortaç'a verip kulise yöneldi. Popçu bir hamle daha yaptı. Yere diz çöküp "Hadi, 'Bilsem ki' şarkısını beraber okuyalım" dedi.

640xauto_4

ŞEHİT HABERİNİ ALINCA PROGRAMINI YARIDA KESTİ

Ebru Gündeş bu ricayı kırmadı. Şarkıdan sonra "Hayatta en önemli şey sağlık. Sana hayır deme şansım yok" dedi. Ebru Gündeş, Afrin'deki 11 şehit haberini alınca programını yarıda kesti.

Serdar Ortaç diz çöküp af diledi! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Serdar Ortaç diz çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.