Serdar Ortaç ağrılarıyla baş edemeyince Mehmet Ali Erbil'i aradı!

MS hastalığı ile mücadele eden ünlü sanatçı Serdar Ortaç ağrıları yüzünden zor günlen yaşıyor. Ortaç, Mehmet Ali Erbil'in önerisi ile elekromanyetik tedavisi görmeye başladı.

MS hastalığı olan Serdar Ortaç son günlerde ağrıları sebebiyle zorlanıyor. Serdar Ortaç, Mehmet Ali Erbil'in tavsiyesine uydu ve yeni bir tedaviye başladı. Konser sezonu öncesi ağrılarından kurtulmak isteyen Serdar Ortaç Kartal'da Ağrısız Hayat Merkezi'ne gitti.

Serdar Ortaç ağrılarıyla baş edemeyince Mehmet Ali Erbil'i aradı!

"MEHMET ALİ ERBİL İLE KONUŞTUM"

Ortaç yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlattı:

"MS hastalığım var. Bundan dolayı ağrılarım çok. Bir de yürüme zorluğum olduğu için kalça kemiğimde düzleşme olmuş. Plaka taktırmak lazım. Plaka taktırmaya gerek olmasın diye buraya geldim. Gelmeden önce Mehmet Ali Erbil ile konuştum. Ona da iyi gelmiş. Ama ben MS hastasıyım. Onun ki başka. Konser sezonu öncesi buna ihtiyacım vardı. Çok iyi oldu. Ayakta durmaya ağrısız neşeli neşeli şarkı söylemeye ihtiyacım var."

Serdar Ortaç ağrılarıyla baş edemeyince Mehmet Ali Erbil'i aradı! - Resim : 2

10 SEANSLIK TEDAVİ GÖRECEK 

Ünlü şarkıcıya elektromanyetik alan uygulaması yapılmaya başlandı. MS hastalığından dolayı uzun zamandır ağrılarla yaşayan Serdar Ortaç, 10 seanslık tedavi görecek.

 

Serdar Ortaç ağrılarıyla baş edemeyince Mehmet Ali Erbil'i aradı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.