Serdar Gürler, Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu: Soyunma odası cenaze evi gibi

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi C Grubu Grup 1'de son sınavında deplasmanda Faroe Adaları’na konuk oldu ve rakibine 2-1’lik skorla mağlup oldu. Milliler'in tek golünü atan Serdar Gürler maç sonunda, "İnanılmaz derecede üzgünüz. Bunun bahanesi yok. Soyunma odasında, cenaze evindeymiş gibi bir sessizlik var" dedi.

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi C Grubu Grup 1'de son sınavında deplasmanda Faroe Adaları'na konuk oldu ve rakibine 2-1'lik skorla mağlup oldu.

MİLLİLER'İN TEK GOLÜNÜ ATAN SERDAR GÜRLER AÇIKLAMALARI:

"İnanılmaz derecede üzgünüz. Bunun bahanesi yok. Belki onlar kadar istemedik, mücadele etmedik... Futbolda mücadele edenler kazanıyor. Oynadığımız ilk 4 maçı çok güzel sonuçlarla tamamladık. Belki de onun rahatlığıyla geldik ama bu akşam için hiçbir bahane üretemeyiz. Soyunma odasında, cenaze evindeymiş gibi bir sessizlik var."

Serdar Gürler, Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu: Soyunma odası cenaze evi gibi ile ilgili etiketler Türkiye A milli futbol takımı faroe adaları uefa uluslar ligi Grup maçı serdar gürler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.