Serdar Aziz'e küfürden ceza yok

Göztepe maçında hakeme yönelik "Siz nasıl adamlarsınız, şerefsiz köpekler" sözleri yayıncı kuruluşun mikrofonlarından ekranlara yansıyan Serdar Aziz'e ceza verilmedi. Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperinin bu sözleri, Atilla Karaoğlan'ın raporunda yer almamış.

Fenerbahçe'nin Göztepe'yi deplasmanda 3-2 yendiği maçta öne çıkan isimlerden biri de tecrbübeli stoper Serdar Aziz olmuştu. İzmir'de formasına kavuşan ve bir de gol atan Serdar Aziz, performansı kadar hakeme ettiği küfürle de gündeme geldi. 

Seyircisiz maçta, hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği el kararını beğenmeyen Serdar Aziz'in, "Siz nasıl adamlarsınız, şerefsiz köpekler" sözleri televizyona yansımıştı.

Maçta bu hakaretleri duymayan Karaoğlan, Sarı-Lacivertli futbolcuya kart göstermediği gibi raporunda da yer vermedi. Böylece, "hakeme küfür"den ceza alması beklenen futbolcu, ucuz kurtulmuş oldu. 

CANER ERKİN'E ÖZEL CEZA

Deneyimli savunmacı, yeni kurallar gereği hakarete hakem raporunda yer verilmemesi nedeniyle herhangi bir ceza almayacak. Caner Erkin, Beşiktaş'ta oynarken Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfredip, televizyon görüntülerinden 6 maç ceza almıştı. Çok tartışılan bu karar ilk ve son olmuş ardından 2018-2019 sezonunda bu kural kaldırılmıştı.

 

Serdar Aziz'e küfürden ceza yok ile ilgili etiketler Fenerbahçe Serdar Aziz Atilla Karaoğlan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.