Serdar Aziz'den anlamlı destek

Bugün 30 yaşına giren Serdar Aziz, doğum günü hediyesi yerine "iyilikpaylas.org'a" girerek Türk Kanser Derneği için başlatılan kampanyaya destek olunmasını talep etti. Tecrübeli futbolcu, "Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım" dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Serdar Aziz, doğum günü öncesi iyilik hareketi başlattı. 30 yaşına giren milli futbolcu, 23 Ekim'de ailesi ve dostlarından doğum günü için hediye ya da organizasyon yapmalarını istemedi. Serdar, onun yerine iyilikpaylas.org'a girerek Türk Kanser Derneği için başlatılan kampanyaya destek olunmasını talep etti.

SİZLERDEN İYİLİK İSTİYORUM

Serdar Aziz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "23 Ekim benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım. Büyük küçük farketmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler" dedi.

Serdar Aziz'den anlamlı destek ile ilgili etiketler Serdar Aziz Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.