Serdar Ali Çelikler'den müthiş iddia! "Aykut Kocaman'ın istifa ettiğine inanmıyorum"

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, NTV Spor canlı yayınında Aykut Kocaman'ın istifa ettiğine inanmadığını iddia etti.

"Aykut Kocman'ı getireceksin yapmayın dedim geçen sene. Tek ben demiştim olmaz diye. Ben istifa ettiğine inanmıyorum. "İstifa ediyorum" de. Ne var bunda? İstifa eden adam "İstifa ediyorum" der. Bence istifa ettirmezler. Daha önce de 4 kere istifa etmişti. İstifa eden adam, söyler.

"AZİZ YILDIRIM, İSTİFA ETMESİN DİYE HER ŞEYİ YAPAR"

"Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman istifa etmesin diye elinden gelen her şeyi yapar. Çünkü Aziz Yıldırım'a Mayıs'a kadar kum torbası gerekiyor. Kongre çalışmalarına kadar. Aykut Kocaman vasat bir teknik direktör. Kadro vasat ve Aziz Yıldırım'ın devri çoktan geçti. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli oluyor. Fenerbahçe'de vasat olmaz. Takımın ruhu sönmüş. Aziz Yıldırım'ı Mourinho bile kurtaramaz.

"ALİ KOÇ YARIN BAŞKAN OLSUN..."

"Yarın Ali Koç başkan olsun. Teknik direktör başkası olsun. Sivas maçında tribünler 50 bin kişi olmazsa ben adımı değiştireceğim"

Serdar Ali Çelikler'den müthiş iddia! "Aykut Kocaman'ın istifa ettiğine inanmıyorum" ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Fenerbahçe Aziz Yıldırım serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.