Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e uygun bir "oyunu" yok

Fenerbahçe taraftarı Mesut Özil'in ne zaman takıma katılacağını merak ediyor. Teknik ekipse yıldız futbolcuyu takıma nasıl monte edeceğini düşünüyor. HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, bugünkü Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e uygun bir oyunu olmadığını iddia etti.

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e uygun bir "oyunu" olmadığını yazdı. Çelikler, Sivasspor-Fenerbahçe maç kritiğinde "Maçın herhangi bir anında 'Ah Mesut Özil sahada olsaydı da X - Y - Z futbolcunun o şahane koşularını değerlendirse, onlara uygun paslar atsa' dediniz mi? Ya da 'Özil olsa A-B-C'nin girdiği ve değerlendiremediği pozisyonu değerlendirirdi' dediniz mi?" diye sordu.

"Fenerbahçe'nin Mesut'a uygun bir oyunu olmadığı gibi seyircisiz maçlarda kenardan gelen sesleri dinlerseniz takım hücuma kalktığında bir tane ses çıkmamasından da anlıyoruz ki herhangi bir hücum planı yok. Rakip hücum ettiğinde kulak kesilin, "Faul yok. Dikkat.. Falancaya oyna" gibi sesler gelirken takım hücumdayken tek ses çıkmıyor.

Adım gibi eminim Erol Bulut da Emre Belözoğlu da hatta oyuncular da "1 puan iyidir" diyorlardır. Sivas zor deplasman. Ve içeride iyi oynayan bir ekip. Sert ve hücum da bilen bir takım. "-10 derecede 1 puan iyidir" diyebilirsiniz lakin Sivas da iyi oynamıyordu."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e uygun bir "oyunu" yok

Serdar Ali Çelikler: Fenerbahçe'nin Mesut Özil'e uygun bir "oyunu" yok ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.